Nieuw
1.099

Ruim opgezet resort aan zee. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 1099.00 bij Pinhigh.

Nieuw

Golfreizen Spanje

Las Terrazas de Abama Suites

1.349

Resort met riante suites aan prachtbaan. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 1349.00 bij Pinhigh.

Nieuw
479

Veelzijdig Valencia: golf-, strand-, citytrip. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 479.00 bij Pinhigh.

Nieuw

Golfreizen Costa del Sol

La Zambra Hotel by Hyatt

649

Tophotel aan de Costa del Golf. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 649.00 bij Pinhigh.

Nieuw

Golfreizen Costa del Sol

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

379

Aangenaam geprijsd en in glorieuze setting. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 379.00 bij Pinhigh.

1.250

Op een unieke plek in de bergen nabij Marbella ligt een stuk Unesco gebied met kurkbomen waar een boutique appartementencomplex is gevestigd: The Oakhill. Ons appartement is gelegen op een van de mooiste locaties van het complex.

Nieuw

Calas de Mallorca

Hotel Globales Samoa

515

Absoluut genieten bij Hotel Globales Samoa. Hotel ligt in Spanje, Mallorca. Heerlijk golfen! Nu via Sunweb al vanaf €514.90 per persoon op basis van 8 dagen.

1.199

ANWB Golf leden toernooi van 13 tot 20 november 2022. Lekker golfen in Spanje. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 1199.00 bij Pinhigh.

Nieuw

Golfreizen Gran Canaria

Hotel Dunagolf Suites

542

Absoluut genieten bij Hotel Dunagolf Suites. Hotel ligt in Spanje, Gran Canaria. Heerlijk golfen! Nu via Sunweb al vanaf €541.64 per persoon op basis van 8 dagen.

Nieuw
692

Absoluut genieten bij Hotel Corallium Dunamar by Lopesan - adults only. Hotel ligt in Spanje, Gran Canaria. Heerlijk golfen! Nu via Sunweb al vanaf €692.43 per persoon op basis van 8 dagen.

Nieuw

Andalusië - Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol – winterzon

349

Absoluut genieten bij VIK Gran Hotel Costa del Sol - winterzon. Hotel ligt in Spanje, Andalusië - Costa del Sol. Heerlijk golfen! Nu via Sunweb al vanaf €349.35 per persoon op basis van 8 dagen.

Nieuw

Golfreizen Gran Canaria

Hotel Maspalomas Princess

882

Absoluut genieten bij Hotel Maspalomas Princess. Hotel ligt in Spanje, Gran Canaria. Heerlijk golfen! Nu via Sunweb al vanaf €882.27 per persoon op basis van 8 dagen.

Golfen in Spanje – Golfreizen Spanje

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.

Prachtige golfbanen in Europa

U kunt via Golf-vakantie.nl een heerlijke vakantie boeken in landen als Groot-Brittannië en Ierland, waar de golfsport met veel passie wordt beoefend. Wilt u de garantie dat uw vakantie met mooi weer gepaard gaat, boek dan uw golf reis naar bijvoorbeeld Italië of Portugal. U kunt het spelen van een partijtje golf dan afwisselen met een frisse duik in het zwembad op het complex of een dag aan het strand.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Golf vakanties naar verre bestemmingen

Natuurlijk wordt er niet alleen op Europese vakantiebestemmingen golf gespeeld. U kunt hier ook golfvakanties boeken naar bijvoorbeeld Curaçao, Mauritius, Tanzania of Egypte. Ook hier hebben we toplocaties voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie, een ontspannen spelletje golf en als u wilt interessante excursies om meer van de omgeving te zien.

Wissel het golf spelen af met leuke activiteiten

Als u tijdens uw golfreizen ook graag wat van de omgeving wilt zien dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. In de omgeving van uw vakantieverblijf kunt u mooie steden bezoeken, genieten van de prachtige natuur of van interessante musea. De medewerkers op uw vakantieadres kunnen u vast en zeker van goede tips voorzien om er een afwisselende vakantie van te maken.

De beste tijd om uw golfreis te plannen

Golf spelen kan in principe het hele jaar door, maar in gebieden waar in de winter sneeuw valt kunt u natuurlijk beter vanaf het voorjaar uw golfvakanties boeken. Wilt u in de winter naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt golfen, kies dan voor bijvoorbeeld Egypte, Tunesië of Zuid-Afrika. Hier is het (bijna) altijd mooi weer en kunt u zonder problemen een balletje slaan op de golfbaan.

Golfreizen zijn zeker niet alleen voor gevorderden

Wilt u een golf reis maken dan hoeft u zeker geen ervaren speler te zijn. sterker nog: er zijn locaties te boeken waar u les kunt krijgen in de mooie golfsport door een ervaren docent. Zo kunt u werken aan uw vaardigheden en op deze manier steeds een stapje verder komen. Natuurlijk droomt iedereen van die fraaie hole in one, maar ook als u dat niet lukt kunt u veel plezier beleven aan het spelen van golf, zeker als u zich bepaalde technieken eigen heeft gemaakt.

Een golf vakantie direct online boeken

Heeft u een keuze gemaakt uit de golfvakanties die worden aangeboden door Golf-vakantie.nl? Klik dan op de reis van uw keuze. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de reisorganisatie de deze reis aanbiedt. Hier kunt u direct uw boeking maken en leest u ook alle voorwaarden en extra informatie die op uw reis van toepassing zijn. Nadat u de boeking heeft afgerond wordt deze door de reisorganisatie bevestigd. U kunt de datum van vertrek in uw agenda noteren en uitkijken naar een hopelijk onvergetelijke vakantie.

Steeds een actueel aanbod van golfreizen op Golf-vakantie.nl

Op Golf-vakantie.nl vindt u een actueel aanbod van mooie golfvakanties in Europa en daarbuiten. Wij doen ons best om het aanbod actueel en veelzijdig te houden. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen of er wellicht nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd waarvan u geen vermoeden had dat ook daar golf wordt gespeeld.

Naast een goede golf locatie selecteren wij de aangeboden reizen natuurlijk ook op uitstekende accommodaties waar u tijdens uw vakantie verblijft.

Wij hopen dat u met volle teugen zult genieten van uw volgende golf vakantie die u heeft geboekt via Golf-vakantie.nl. Heeft u vragen of mist u een vakantiebestemming? Neem dan gerust contact met ons op, wij ontvangen graag uw tips.

Dit zijn de meest geboekte golfvakanties van Golf-vakantie.nl: Pine Cliffs Suites in Portugal, NAU Morgado Golf (Portugal) en Golfresort De Purmer in Nederland.

Dit is de top 5 mooiste golfbanen van Nederland. Weergegeven op basis van de ranking van Leadingcourses. Deze ranking is gebaseerd op de mening van golfers zelf: De Koninklijke Haagsche G&CC, The Dutch, Bernardus, Utrechtse golfclub ‘de Pan’ en Noordwijkse Golfclub.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een (zonnige) locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.