Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfreizen Portugal

Resultaat 1–9 van de 50 resultaten wordt getoond

Golfreizen Portugal

The Cliff Bay Golf

Vanaf prijs p.p. 1.901

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij The Cliff Bay Golf. 3 greenfees inbegrepen, Vlakbij de Palheiro GC, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Directe ligging aan zee, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Golfreizen Portugal

Riu Madeira Golf

Vanaf prijs p.p. 1.531

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Riu Madeira Golf. 3 greenfees inbegrepen, Keuze uit Palheiro en Santo da Serra, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Verser dan vers: show cooking, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Golfreizen Algarve

AP Cabanas Beach & Nature Golf

Vanaf prijs p.p. 1.296

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij AP Cabanas Beach & Nature Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Luxe verblijf op bijzondere locatie, Heerlijk tot rust komen, Met de boot naar het strand & inclusief transfers.

Vanaf prijs p.p. 606

4-daagse Zonvakantie naar Algarve bij TIME TO SMILE Balaia Senses Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Kleinschalig en rustig gelegen, Vlakbij de banen van Vilamoura, Modern design in de Algarve & inclusief transfers.

Vanaf prijs p.p. 1.126

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta Splendida Wellness Botanical Garden Golf. 3 greenfees inbegrepen, Spelen op beide banen van Madeira, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Proef de streek in het restaurant, Dicht bij het centrum van Caniço & inclusief transfers.

Vanaf prijs p.p. 690

Groenste hotel van Madeira!;Zonnebaden met uniek uitzicht;Adults Only 16+. Dit hotel in Portugal boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €690.00 per persoon.

Costa de Lisboa

Hotel Vila Gale Estoril

Vanaf prijs p.p. 494

In het centrum;Sauna & Turks stoombad;Golfbaan in de omgeving;Ca. 20 km vanaf Lissabon. Dit hotel in Portugal boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €494.00 per persoon.

Vanaf prijs p.p. 425

Rustige omgeving;Glijbanen en splashpark;Ruime appartementen. Dit hotel in Portugal boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €425.00 per persoon.

Vanaf prijs p.p. 645

Luxe, vrijstaande woningen;Op eigen 27-holes golfbaan;Rustige ligging. Dit hotel in Portugal boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €645.00 per persoon.

Golfen in Portugal – Golfreizen Portugal

Ontdek ons uitgebreid aanbod van golfreizen in Portugal. Met meer dan 50 golfbanen, in de Algarve is Portugal wat betreft golfreizen een waar paradijs. Algarve is de regio met de grootste golfbanen dichtheid. In de regio rond Lissabon zijn de golfbanen veelal vriendelijker geprijsd.

De ligging van de golfbanen is nooit ver van de Atlantische zeekust. Dit zorgt voor een prima klimaat tijdens uw golfreis. Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Boek een ontspannen golf vakantie op Golf-vakantie.nl

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.

Prachtige golfbanen in Europa

U kunt via Golf-vakantie.nl een heerlijke vakantie boeken in landen als Groot-Brittannië en Ierland, waar de golfsport met veel passie wordt beoefend. Wilt u de garantie dat uw vakantie met mooi weer gepaard gaat, boek dan uw golf reis naar bijvoorbeeld Italië of Portugal. U kunt het spelen van een partijtje golf dan afwisselen met een frisse duik in het zwembad op het complex of een dag aan het strand.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Golf vakanties naar verre bestemmingen

Natuurlijk wordt er niet alleen op Europese vakantiebestemmingen golf gespeeld. U kunt hier ook golfvakanties boeken naar bijvoorbeeld Curaçao, Mauritius, Tanzania of Egypte. Ook hier hebben we toplocaties voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie, een ontspannen spelletje golf en als u wilt interessante excursies om meer van de omgeving te zien.

Wissel het golf spelen af met leuke activiteiten

Als u tijdens uw golfreizen ook graag wat van de omgeving wilt zien dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. In de omgeving van uw vakantieverblijf kunt u mooie steden bezoeken, genieten van de prachtige natuur of van interessante musea. De medewerkers op uw vakantieadres kunnen u vast en zeker van goede tips voorzien om er een afwisselende vakantie van te maken.

De beste tijd om uw golfreis te plannen

Golf spelen kan in principe het hele jaar door, maar in gebieden waar in de winter sneeuw valt kunt u natuurlijk beter vanaf het voorjaar uw golfvakanties boeken. Wilt u in de winter naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt golfen, kies dan voor bijvoorbeeld Egypte, Tunesië of Zuid-Afrika. Hier is het (bijna) altijd mooi weer en kunt u zonder problemen een balletje slaan op de golfbaan.

Golfreizen zijn zeker niet alleen voor gevorderden

Wilt u een golf reis maken dan hoeft u zeker geen ervaren speler te zijn. sterker nog: er zijn locaties te boeken waar u les kunt krijgen in de mooie golfsport door een ervaren docent. Zo kunt u werken aan uw vaardigheden en op deze manier steeds een stapje verder komen. Natuurlijk droomt iedereen van die fraaie hole in one, maar ook als u dat niet lukt kunt u veel plezier beleven aan het spelen van golf, zeker als u zich bepaalde technieken eigen heeft gemaakt.

Een golf vakantie direct online boeken

Heeft u een keuze gemaakt uit de golfvakanties die worden aangeboden door Golf-vakantie.nl? Klik dan op de reis van uw keuze. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de reisorganisatie de deze reis aanbiedt. Hier kunt u direct uw boeking maken en leest u ook alle voorwaarden en extra informatie die op uw reis van toepassing zijn. Nadat u de boeking heeft afgerond wordt deze door de reisorganisatie bevestigd. U kunt de datum van vertrek in uw agenda noteren en uitkijken naar een hopelijk onvergetelijke vakantie.

Steeds een actueel aanbod van golfreizen op Golf-vakantie.nl

Op Golf-vakantie.nl vindt u een actueel aanbod van mooie golfvakanties in Europa en daarbuiten. Wij doen ons best om het aanbod actueel en veelzijdig te houden. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen of er wellicht nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd waarvan u geen vermoeden had dat ook daar golf wordt gespeeld.

Naast een goede golf locatie selecteren wij de aangeboden reizen natuurlijk ook op uitstekende accommodaties waar u tijdens uw vakantie verblijft.

Wij hopen dat u met volle teugen zult genieten van uw volgende golf vakantie die u heeft geboekt via Golf-vakantie.nl. Heeft u vragen of mist u een vakantiebestemming? Neem dan gerust contact met ons op, wij ontvangen graag uw tips.