Over Golf-vakantie.nl

Golf-vakantie.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod van de mooiste golfvakanties. Uw perfecte golfreis is op golf-vakantie.nl al begonnen!

Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Ontdek ons aanbod

Ons verdienmodel

Golf-vakantie.nl biedt al haar diensten gratis aan en vakantieaanbieders of touroperators betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Wij verdienen ons geld door middel van affiliate marketing. Dit houdt in dat wanneer u via onze site een reis boekt, wij hiervoor van de reisaanbieder een eenmalige vergoeding ontvangen. Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials.

Voor golf-vakantie.nl maakt het dan ook niet uit waar uw reis naar toe gaat of bij welke aanbieder deze wordt geboekt. De vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Door op deze manier inkomsten te genereren blijven wij in staat om u onze service gratis aan te blijven bieden.

We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze website, zodat u eenvoudig kunt blijven zoeken naar de perfecte golfreis.

Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.