Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfreizen Turkije

Resultaat 1–9 van de 13 resultaten wordt getoond

Golfreizen Turkije

Hotel Liberty Kusadasi

Vanaf prijs p.p. 707

Meerdere zwembaden;Aquapark;Keuze uit meerdere restaurants. Dit hotel in Turkije boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €707.00 per persoon.

Golfreizen Turkije

Titanic Deluxe Golf Belek

Vanaf prijs p.p. 1.451

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Titanic Deluxe Golf Belek. Gelegen aan de Bezgot rivier, Met de boot naar het privéstrand, Ruime keuze aan culinair aanbod, Er komt geen eind aan het zwembad, Veel toffe glijbanen voor de kids, Super de luxe spa centrum & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

ROBINSON Nobilis Golf

Vanaf prijs p.p. 1.148

4-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij ROBINSON Nobilis Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, transfers, golftas, Direct aan eigen golfbaan, Rust, ruimte en gastvrijheid, Ruime banenkeuze & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

Kaya Palazzo Golf

Vanaf prijs p.p. 2.061

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Kaya Palazzo Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, transfers, golftas, Met swim-up kamers, Een paleis aan de baan, Vrije keuze in banen & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

Rixos Premium Belek Golf

Vanaf prijs p.p. 4.883

5-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Rixos Premium Belek Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, transfers, golftas, Direct aan het strand, Luxe, luxe en luxe, Rustige ligging & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

TUI BLUE Belek Golf

Vanaf prijs p.p. 1.575

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij TUI BLUE Belek Golf. Alleen volwassenen vanaf 16 jaar, 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Hier komen jullie samen tot rust, Keuze uit alle banen in Belek, Inclusief vlucht, transfers, golftas & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

Titanic Deluxe Golf Belek Golf

Vanaf prijs p.p. 2.563

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Titanic Deluxe Golf Belek Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, transfers, golftas, 36-holes direct aan je voeten, Gelegen aan de Bezgot rivier, Ruime keuze aan culinair aanbod & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

Cornelia Diamond Golf

Vanaf prijs p.p. 1.554

6-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Cornelia Diamond Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, privétransfer en golftas, Eigen 27-holes van Nick Faldo, 24 uur op je wenken bediend, Proef de specialiteiten van de kok & inclusief transfers.

Golfreizen Turkije

Sueno Deluxe Belek Golf

Vanaf prijs p.p. 2.099

8-daagse Sportreizen naar Turkse Rivièra bij Sueno Deluxe Belek Golf. 3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, privétransfer en golftas, Hotel met wow-factor, Direct aan het strand, De lekkerste snacks op Sueno Square & inclusief transfers.

Golfen in Turkije – Golfreizen Turkije

Steeds meer golfers ontdekken de voordelen van Turkije als ideale golfbestemming. Hierbij speelt het aangename klimaat een grote rol. Maar er zijn absoluut meer voordelen van Turkije als golfland. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in golfbanen en accommodaties. Met name de kust rondom Belek is hierbij erg populair. Het sterke punt van Turkije is de goede prijs- kwaliteitverhouding. De greenfees en de luxe resorts zijn in verhouding tot andere landen in Europa voordelig te noemen.

Boek een ontspannen golf vakantie op Golf-vakantie.nl

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.

Prachtige golfbanen in Europa

U kunt via Golf-vakantie.nl een heerlijke vakantie boeken in landen als Groot-Brittannië en Ierland, waar de golfsport met veel passie wordt beoefend. Wilt u de garantie dat uw vakantie met mooi weer gepaard gaat, boek dan uw golf reis naar bijvoorbeeld Italië of Portugal. U kunt het spelen van een partijtje golf dan afwisselen met een frisse duik in het zwembad op het complex of een dag aan het strand.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Golf vakanties naar verre bestemmingen

Natuurlijk wordt er niet alleen op Europese vakantiebestemmingen golf gespeeld. U kunt hier ook golfvakanties boeken naar bijvoorbeeld Curaçao, Mauritius, Tanzania of Egypte. Ook hier hebben we toplocaties voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie, een ontspannen spelletje golf en als u wilt interessante excursies om meer van de omgeving te zien.

Wissel het golf spelen af met leuke activiteiten

Als u tijdens uw golfreizen ook graag wat van de omgeving wilt zien dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. In de omgeving van uw vakantieverblijf kunt u mooie steden bezoeken, genieten van de prachtige natuur of van interessante musea. De medewerkers op uw vakantieadres kunnen u vast en zeker van goede tips voorzien om er een afwisselende vakantie van te maken.

De beste tijd om uw golfreis te plannen

Golf spelen kan in principe het hele jaar door, maar in gebieden waar in de winter sneeuw valt kunt u natuurlijk beter vanaf het voorjaar uw golfvakanties boeken. Wilt u in de winter naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt golfen, kies dan voor bijvoorbeeld Egypte, Tunesië of Zuid-Afrika. Hier is het (bijna) altijd mooi weer en kunt u zonder problemen een balletje slaan op de golfbaan.

Golfreizen zijn zeker niet alleen voor gevorderden

Wilt u een golf reis maken dan hoeft u zeker geen ervaren speler te zijn. sterker nog: er zijn locaties te boeken waar u les kunt krijgen in de mooie golfsport door een ervaren docent. Zo kunt u werken aan uw vaardigheden en op deze manier steeds een stapje verder komen. Natuurlijk droomt iedereen van die fraaie hole in one, maar ook als u dat niet lukt kunt u veel plezier beleven aan het spelen van golf, zeker als u zich bepaalde technieken eigen heeft gemaakt.

Een golf vakantie direct online boeken

Heeft u een keuze gemaakt uit de golfvakanties die worden aangeboden door Golf-vakantie.nl? Klik dan op de reis van uw keuze. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de reisorganisatie de deze reis aanbiedt. Hier kunt u direct uw boeking maken en leest u ook alle voorwaarden en extra informatie die op uw reis van toepassing zijn. Nadat u de boeking heeft afgerond wordt deze door de reisorganisatie bevestigd. U kunt de datum van vertrek in uw agenda noteren en uitkijken naar een hopelijk onvergetelijke vakantie.

Steeds een actueel aanbod van golfreizen op Golf-vakantie.nl

Op Golf-vakantie.nl vindt u een actueel aanbod van mooie golfvakanties in Europa en daarbuiten. Wij doen ons best om het aanbod actueel en veelzijdig te houden. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen of er wellicht nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd waarvan u geen vermoeden had dat ook daar golf wordt gespeeld.

Naast een goede golf locatie selecteren wij de aangeboden reizen natuurlijk ook op uitstekende accommodaties waar u tijdens uw vakantie verblijft.

Wij hopen dat u met volle teugen zult genieten van uw volgende golf vakantie die u heeft geboekt via Golf-vakantie.nl. Heeft u vragen of mist u een vakantiebestemming? Neem dan gerust contact met ons op, wij ontvangen graag uw tips.