Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfreizen Nederland

Resultaat 1–9 van de 38 resultaten wordt getoond

Golfreizen Nederland

Kaatje bij de Sluis Golf

Vanaf prijs p.p. 212

2-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Kaatje bij de Sluis Golf. 2 greenfees inbegrepen, Golfen in het hart van Friesland, Voor alle niveau's, Hotel in het havenstadje Blokzijl, Restaurant met één Michelinster, Inclusief 9-gangen amusefestijn

Golfreizen Nederland

NH Koningshof Golf

Vanaf prijs p.p. 260

4-daagse Autovakantie naar Noord Brabant bij NH Koningshof Golf. 2 greenfees inbegrepen, Luxe verblijf, Brabants genieten, Golfbreak op niveau, Hotel aan de rand van Veldhoven, Omringd door mooi bosgebied

Golfreizen Nederland

Landhuis de Bloemenbeek Golf

Vanaf prijs p.p. 321

3-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Landhuis de Bloemenbeek Golf. Boutiquehotel op groot landgoed, 2 greenfees inbegrepen, Twentse gastvrijheid, Golfbreak en culinair arrangement, Afwisselende banen, Groene bossen en glooiende heuvels

Golfreizen Limburg

Best Western Slenaken Golf

Vanaf prijs p.p. 308

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Best Western Slenaken Golf. 2 greenfees inbegrepen, Golfen in eigen land, Meerdere banen op korte rijafstand, Hotel in het Limburgse Heuvelland, Sfeervol panoramaterras, Scherp geprijst

Vanaf prijs p.p. 279

Met smaakvol Brabants restaurant. Lekker golfen in Nederland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 279.00 bij Pinhigh.

Vanaf prijs p.p. 369

Gezellig hotel nabij diverse topbanen. Lekker golfen in Nederland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 369.00 bij Pinhigh.

Golfreizen Limburg

Domein Laurabos

Vanaf prijs p.p. 459

Viersterrenhotel direct aan de baan. Lekker golfen in Nederland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 459.00 bij Pinhigh.

Vanaf prijs p.p. 219

Huiselijk hotel in 120 jaar oude villa. Lekker golfen in Nederland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 219.00 bij Pinhigh.

Vanaf prijs p.p. 269

Op culinaire ontdekkingstocht. Lekker golfen in Nederland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 269.00 bij Pinhigh.

Golfen in Nederland – Golfreizen Nederland

Voor een mooie golfvakantie hoeft u niet per se naar het buitenland. Nederland heeft een zeer ruim aanbod van ruim 250 golfbanen. In alle windstreken is er voldoende aanbod. Met name de golfbanen in het westen van het land (Den Haag en Noordwijk) scoren hoog onder geroutineerde golfers.

Nederland heeft een gematigd zeeklimaat. In de periode tussen november en februari is het winterachtig weer. Voor een droge golfvakantie is de beste periode tussen april en oktober.

Boek een ontspannen golf vakantie op Golf-vakantie.nl

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.

Prachtige golfbanen in Europa

U kunt via Golf-vakantie.nl een heerlijke vakantie boeken in landen als Groot-Brittannië en Ierland, waar de golfsport met veel passie wordt beoefend. Wilt u de garantie dat uw vakantie met mooi weer gepaard gaat, boek dan uw golf reis naar bijvoorbeeld Italië of Portugal. U kunt het spelen van een partijtje golf dan afwisselen met een frisse duik in het zwembad op het complex of een dag aan het strand.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Golf vakanties naar verre bestemmingen

Natuurlijk wordt er niet alleen op Europese vakantiebestemmingen golf gespeeld. U kunt hier ook golfvakanties boeken naar bijvoorbeeld Curaçao, Mauritius, Tanzania of Egypte. Ook hier hebben we toplocaties voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie, een ontspannen spelletje golf en als u wilt interessante excursies om meer van de omgeving te zien.

Wissel het golf spelen af met leuke activiteiten

Als u tijdens uw golfreizen ook graag wat van de omgeving wilt zien dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. In de omgeving van uw vakantieverblijf kunt u mooie steden bezoeken, genieten van de prachtige natuur of van interessante musea. De medewerkers op uw vakantieadres kunnen u vast en zeker van goede tips voorzien om er een afwisselende vakantie van te maken.

De beste tijd om uw golfreis te plannen

Golf spelen kan in principe het hele jaar door, maar in gebieden waar in de winter sneeuw valt kunt u natuurlijk beter vanaf het voorjaar uw golfvakanties boeken. Wilt u in de winter naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt golfen, kies dan voor bijvoorbeeld Egypte, Tunesië of Zuid-Afrika. Hier is het (bijna) altijd mooi weer en kunt u zonder problemen een balletje slaan op de golfbaan.

Golfreizen zijn zeker niet alleen voor gevorderden

Wilt u een golf reis maken dan hoeft u zeker geen ervaren speler te zijn. sterker nog: er zijn locaties te boeken waar u les kunt krijgen in de mooie golfsport door een ervaren docent. Zo kunt u werken aan uw vaardigheden en op deze manier steeds een stapje verder komen. Natuurlijk droomt iedereen van die fraaie hole in one, maar ook als u dat niet lukt kunt u veel plezier beleven aan het spelen van golf, zeker als u zich bepaalde technieken eigen heeft gemaakt.

Een golf vakantie direct online boeken

Heeft u een keuze gemaakt uit de golfvakanties die worden aangeboden door Golf-vakantie.nl? Klik dan op de reis van uw keuze. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de reisorganisatie de deze reis aanbiedt. Hier kunt u direct uw boeking maken en leest u ook alle voorwaarden en extra informatie die op uw reis van toepassing zijn. Nadat u de boeking heeft afgerond wordt deze door de reisorganisatie bevestigd. U kunt de datum van vertrek in uw agenda noteren en uitkijken naar een hopelijk onvergetelijke vakantie.

Steeds een actueel aanbod van golfreizen op Golf-vakantie.nl

Op Golf-vakantie.nl vindt u een actueel aanbod van mooie golfvakanties in Europa en daarbuiten. Wij doen ons best om het aanbod actueel en veelzijdig te houden. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen of er wellicht nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd waarvan u geen vermoeden had dat ook daar golf wordt gespeeld.

Naast een goede golf locatie selecteren wij de aangeboden reizen natuurlijk ook op uitstekende accommodaties waar u tijdens uw vakantie verblijft.

Wij hopen dat u met volle teugen zult genieten van uw volgende golf vakantie die u heeft geboekt via Golf-vakantie.nl. Heeft u vragen of mist u een vakantiebestemming? Neem dan gerust contact met ons op, wij ontvangen graag uw tips.

Dit zijn de meest geboekte golfvakanties van Golf-vakantie.nl: Pine Cliffs Suites in Portugal, NAU Morgado Golf (Portugal) en Golfresort De Purmer in Nederland.

Dit is de top 5 mooiste golfbanen van Nederland. Weergegeven op basis van de ranking van Leadingcourses. Deze ranking is gebaseerd op de mening van golfers zelf: De Koninklijke Haagsche G&CC, The Dutch, Bernardus, Utrechtse golfclub ‘de Pan’ en Noordwijkse Golfclub.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een (zonnige) locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.