Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfreizen Griekenland

Toont alle 6 resultaten

Golfreizen Griekenland

Hotel Rodos Palace

Vanaf prijs p.p. 744

Vlak bij het centrum;Meerdere restaurants;Binnen- en buitenbaden;Waterpret in de Kids Splash voor de kleintjes. Dit hotel in Griekenland boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €744.00 per persoon.

Vanaf prijs p.p. 894

Naar Corfu-stad met het shuttlebusje;Ultiem genieten in het wellnesscenter;Watersporters kunnen hun hart ophalen;Eigen jachthaven voor de deur: wat een luxe!. Dit hotel in Griekenland boekt u direct bij onze partner Sunweb voor maar €894.00 per persoon.

Costa Navarino

W Costa Navarino

Vanaf prijs p.p. 1.999

Absolute summum aan de kust. Lekker golfen in Griekenland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 1999.00 bij Pinhigh.

Vanaf prijs p.p. 1.779

Schitterend gelegen met 4 topbanen. Lekker golfen in Griekenland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 1779.00 bij Pinhigh.

Golfreizen Griekenland

Crete Golf Hotel

Vanaf prijs p.p. 689

Dé Pin High ontdekking in Griekenland. Lekker golfen in Griekenland. U boekt deze fijne golfreis al vanaf 689.00 bij Pinhigh.

Vanaf prijs p.p. 1.997

8-daagse Zonvakantie naar Peloponnesos bij The Westin Resort Costa Navarino Golf. Waanzinning hotel met wow-factor, Direct aan het strand, Prachtige, groene omgeving, Fijn wellnesscentrum, Mmm... luxe kamers, Uitstekende service & inclusief transfers.

Golfen in Griekenland – Golfreizen Griekenland

Het land bekend van de cultuur, mythische verhalen en de sirtaki. Maar zeker ook steeds meer het land voor de golfliefhebber. Met name op de populaire vakantie eilanden zoals Kreta, Corfu en Rhodos bevinden zich de mooie golfbanen en accommodaties.

Het klimaat in Griekenland is divers. Met name de zuidelijk gelegen eilanden Rhodos en Kreta bieden gedurende het hele jaar een goed klimaat om te golfen.

Boek een ontspannen golf vakantie op Golf-vakantie.nl

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen.

Prachtige golfbanen in Europa

U kunt via Golf-vakantie.nl een heerlijke vakantie boeken in landen als Groot-Brittannië en Ierland, waar de golfsport met veel passie wordt beoefend. Wilt u de garantie dat uw vakantie met mooi weer gepaard gaat, boek dan uw golf reis naar bijvoorbeeld Italië of Portugal. U kunt het spelen van een partijtje golf dan afwisselen met een frisse duik in het zwembad op het complex of een dag aan het strand.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Golf vakanties naar verre bestemmingen

Natuurlijk wordt er niet alleen op Europese vakantiebestemmingen golf gespeeld. U kunt hier ook golfvakanties boeken naar bijvoorbeeld Curaçao, Mauritius, Tanzania of Egypte. Ook hier hebben we toplocaties voor u beschikbaar waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie, een ontspannen spelletje golf en als u wilt interessante excursies om meer van de omgeving te zien.

Wissel het golf spelen af met leuke activiteiten

Als u tijdens uw golfreizen ook graag wat van de omgeving wilt zien dan is daar natuurlijk alle gelegenheid voor. In de omgeving van uw vakantieverblijf kunt u mooie steden bezoeken, genieten van de prachtige natuur of van interessante musea. De medewerkers op uw vakantieadres kunnen u vast en zeker van goede tips voorzien om er een afwisselende vakantie van te maken.

De beste tijd om uw golfreis te plannen

Golf spelen kan in principe het hele jaar door, maar in gebieden waar in de winter sneeuw valt kunt u natuurlijk beter vanaf het voorjaar uw golfvakanties boeken. Wilt u in de winter naar een vakantiebestemming waar u heerlijk kunt golfen, kies dan voor bijvoorbeeld Egypte, Tunesië of Zuid-Afrika. Hier is het (bijna) altijd mooi weer en kunt u zonder problemen een balletje slaan op de golfbaan.

Golfreizen zijn zeker niet alleen voor gevorderden

Wilt u een golf reis maken dan hoeft u zeker geen ervaren speler te zijn. sterker nog: er zijn locaties te boeken waar u les kunt krijgen in de mooie golfsport door een ervaren docent. Zo kunt u werken aan uw vaardigheden en op deze manier steeds een stapje verder komen. Natuurlijk droomt iedereen van die fraaie hole in one, maar ook als u dat niet lukt kunt u veel plezier beleven aan het spelen van golf, zeker als u zich bepaalde technieken eigen heeft gemaakt.

Een golf vakantie direct online boeken

Heeft u een keuze gemaakt uit de golfvakanties die worden aangeboden door Golf-vakantie.nl? Klik dan op de reis van uw keuze. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de reisorganisatie de deze reis aanbiedt. Hier kunt u direct uw boeking maken en leest u ook alle voorwaarden en extra informatie die op uw reis van toepassing zijn. Nadat u de boeking heeft afgerond wordt deze door de reisorganisatie bevestigd. U kunt de datum van vertrek in uw agenda noteren en uitkijken naar een hopelijk onvergetelijke vakantie.

Steeds een actueel aanbod van golfreizen op Golf-vakantie.nl

Op Golf-vakantie.nl vindt u een actueel aanbod van mooie golfvakanties in Europa en daarbuiten. Wij doen ons best om het aanbod actueel en veelzijdig te houden. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen of er wellicht nieuwe bestemmingen zijn toegevoegd waarvan u geen vermoeden had dat ook daar golf wordt gespeeld.

Naast een goede golf locatie selecteren wij de aangeboden reizen natuurlijk ook op uitstekende accommodaties waar u tijdens uw vakantie verblijft.

Wij hopen dat u met volle teugen zult genieten van uw volgende golf vakantie die u heeft geboekt via Golf-vakantie.nl. Heeft u vragen of mist u een vakantiebestemming? Neem dan gerust contact met ons op, wij ontvangen graag uw tips.