Golfen op Madeira?

Golfen op Madeira is een populaire activiteit onder reizigers die op zoek zijn naar een unieke golfervaring. De eilandengroep Madeira, gelegen in de Atlantische Oceaan, biedt prachtige golfbanen met uitzicht op de oceaan en het berglandschap.

De meeste golfbanen op Madeira bevinden zich in de buurt van de hoofdstad Funchal, maar er zijn ook enkele banen op het eiland Porto Santo.

Golfbanen

De belangrijkste golfbaan op Madeira is de Palheiro Golf, die bekend staat om zijn prachtige omgeving en uitdagende holes. Deze baan is ook een favoriet onder de lokale bevolking en de toeristen.

Er zijn ook enkele kleinere golfbanen op Madeira, zoals de Santo da Serra Golf en de Clube de Golfe do Santo da Serra. Deze banen zijn iets minder druk bezocht, wat betekent dat je rustig kunt genieten van een ronde golf op een prachtige locatie.

Ontdek ons aanbod

Weer

Het weer op Madeira is het hele jaar door aangenaam, met gemiddelde temperaturen tussen de 20 en 25 graden Celsius. Dit maakt het eiland een populaire bestemming voor golfers die op zoek zijn naar een plek om te spelen zonder de hitte van de zomer of de kou van de winter.

Tips

Als je van plan bent om te gaan golfen op Madeira, is het aan te raden om van tevoren een reservering te maken om ervoor te zorgen dat je een tijdslot kunt krijgen op de baan van je keuze. Ook is het verstandig om voldoende golfuitrusting mee te nemen, zoals golfclubs, ballen en eventueel een golfkarretje. 

Daarom Madeira

Golfen op Madeira is een unieke ervaring die je niet mag missen tijdens een bezoek aan het eiland. Of je nu een ervaren golfer bent of nog nooit een club hebt vastgehouden, er zijn banen op Madeira voor spelers van alle niveaus. Dus pak je golfclubs en maak je klaar voor een onvergetelijke golfvakantie op het prachtige eiland Madeira.

Ontdek ons aanbod

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *