Golfen op Mallorca?

Mallorca is een populaire vakantiebestemming in Spanje, met prachtige stranden, een rijke cultuur en uitstekende mogelijkheden voor golfers. Het eiland heeft meer dan 20 golfbanen, elk met hun eigen unieke uitdagingen en schoonheid.

Golfbanen

Een van de meest populaire golfbanen op Mallorca is Son Gual, gelegen in de buurt van Palma de Mallorca. De baan is ontworpen door de bekende golfarchitect Edward Eaves en biedt uitzicht op de Tramuntana-bergen en de Middellandse Zee. De baan is uitdagend voor golfers van alle niveaus en heeft ook een prachtig clubhuis met een restaurant en een pro shop.

Een andere aanbevolen golfbaan op Mallorca is Golf de Andratx, gelegen aan de westkust van het eiland. De baan is omgeven door de prachtige Sierra de Tramontana en biedt uitzicht op de Middellandse Zee. De baan is uitdagend voor golfers van alle niveaus en biedt ook een driving range en een pro shop.

Er zijn ook verschillende golfresorts op Mallorca, waar golfers kunnen verblijven en genieten van alle voorzieningen die het resort te bieden heeft, zoals een spa, fitnesscentrum en uitstekende restaurants. Een van de meest populaire golfresorts op Mallorca is Golf Son Antem, gelegen in de buurt van Palma de Mallorca. Het resort heeft twee 18-holes golfbanen, een spa en een prachtig clubhuis met een restaurant en een pro shop.

Daarom Mallorca

Golfen op Mallorca is een geweldige manier om te genieten van het prachtige weer, de prachtige natuur en de uitstekende golfbanen op het eiland. Of je nu een ervaren golfer bent of gewoon wilt proberen de sport uit, Mallorca heeft iets te bieden voor iedereen.

Voor de mooiste hotels op Mallorca met golfarrangementen kijk je hier.

Golfen Mallorca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *