Golfen in het najaar in Andalusië

view of peaceful white andalusia town

Golfen is natuurlijk het aangenaamst met zonnig weer en een aangename temperatuur. Daarom is Andalusië zeker in het najaar een populaire bestemming. In Andalusië vind je twee populaire golfgebieden: Costa de la Luz en de Costa del Sol. In deze gebieden vindt u een kwart van alle golfbanen in Spanje.

Golfcourses

De provincies Malaga en Cadiz bieden de meeste en mooiste golfbanen. Als we twee golfbanen mogen uitlichten, dan zijn Real Club Valderrama. En Finca Cortesin. Real club Valderrama staat al jaren bekend als een van de beste golfbanen in Europa.

Ook is een bezoek aan Finca Cortesin een aanrader. Deze golf club in Andalusië is voorzien van een 18 holes golfbaan en wordt gezien als een van de langste en beste golfbanen van Andalusië. Een tip vanuit ons, sluit de golfmiddag af met een diner bij het Michelinsterren- restaurant Kabuki Raw.

Bezienswaardigheden

Andalusië herbergt toeristische trekpleisters, zoals de steden Granada, Sevilla en Córdoba. Maar ook de natuur met onder andere de bergketens Sierra Morena in het noorden en Cordilleras Béticas in het zuiden bepalen voor een groot deel het landschap van Andalusië.

  • Bekijk ons aanbod van golfreizen naar Andalusië hier.