Golfen aan de Côte d’Azur

Ontdek de prachtige golfbanen langs de Franse Middellandse zee. De Côte d’Azur, ook wel bekend als de Franse Rivièra, staat bekend om zijn prachtige stranden, heerlijke weer en glamoureuze steden als Nice en Cannes. Maar de regio heeft nog meer te bieden voor liefhebbers van golf: de Côte d’Azur telt talloze prachtige golfbanen langs de Middellandse Zee.

In deze blog geven we een overzicht van enkele van de mooiste golfbanen aan de Côte d’Azur.

  1. Golf de la Grande Bastide

Deze prachtige golfbaan ligt op een paar kilometer van het centrum van Aix-en-Provence, in het hart van de Provence. De baan is omgeven door heuvels en biedt uitzicht op de Montagne Sainte-Victoire. De Golf de la Grande Bastide is een par-72 baan met 18 holes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

2. Golf de Saint-Donat

Deze golfbaan ligt in de heuvels boven Nice, op ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van de stad. De baan is omgeven door olijfboomgaarden en biedt uitzicht op de Middellandse Zee. De Golf de Saint-Donat is een par-72 baan met 18 holes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

3. Golf de la Sainte-Baume

Deze prachtige golfbaan ligt in de heuvels boven Marignane, op ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Marseille. De baan is omgeven door cipresbomen en biedt uitzicht op de Montagne Sainte-Baume. De Golf de la Sainte-Baume is een par-72 baan met 18 holes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

4. Golf de la Californie

Deze golfbaan ligt in het hart van Cannes, op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van de stad. De baan is omgeven door palmbomen en biedt uitzicht op de Middellandse Zee. De Golf de la Californie is een par-70 baan met 18 holes en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Golfreizen Côte d'Azur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *