advertentie
Crazy Days zijn begonnen! Profiteer tot € 180,- en vele extra's.

De nummer 1 in Golfreizen

De nummer 1 in Golfreizen

Bent u een liefhebber van de mooie golfsport en wilt u ook tijdens uw vakantie graag op de baan staan? Dan zijn er zowel in Europa als daarbuiten mooie golf reizen te boeken. Als u kiest voor een golf vakantie dan weet u zeker dat u uw vakantie doorbrengt op een locatie waar u uw geliefde sport naar hartenlust kunt beoefenen en waar u zeker andere vakantiegangers treft die de sport net zo’n warm hart toedragen. Bekijk hier onder de meest populaire golfbestemmingen:

Golfreizen Portugal

Ontdek ons uitgebreid aanbod van golfreizen in Portugal. Met meer dan 50 golfbanen, in de Algarve is Portugal wat betreft golfreizen een waar paradijs.

Algarve is de regio met de grootste golfbanen dichtheid. In de regio rond Lissabon zijn de golfbanen veelal vriendelijker geprijsd. De ligging van de golfbanen is nooit ver van de Atlantische zeekust. Dit zorgt voor een prima klimaat tijdens uw golfreis.

Op veel van de locaties die u hier kunt boeken zijn ook uitstekende voorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het zwembad of met de leuke activiteiten van het animatieteam dat op veel complexen in de zomermaanden actief is.

Alle golfreizen Portugal

Golfreizen Frankrijk

Al jaren is Frankrijk een van de favoriete golfbestemming voor de golfliefhebber wereldwijd. Met ruim 630 golfclubs is er meer dan voldoende aanbod. Door de diversiteit van het Franse landschap kom je de mooiste golfbanen tegen. De mooiste en populairste golfbanen bevinden zich in het zuiden.

Temperaturen in Frankrijk kunnen van Noord naar Zuid behoorlijk variëren. De beste periode voor golf in Frankrijk is tussen mei ten oktober.

Alle golfreizen Frankrijk

Golfreizen Italië

Golfen tussen de wijngaarden in Toscane, aan de kust van Capri of zelfs op het prachtige eiland Sicilië. In Italië kan het allemaal. Het land biedt ruim 250 golfbanen met daarin een diversiteit aan moeilijkheid en type baan. Populaire streken om te golfen zijn Toscane, de Italiaanse meren, Campania en uiteraard Sicilië.

Waarbij het Verdura Resort op Sicilië een echte aanrader is. Golfen in Italië kan prima tussen maart en oktober. Waarbij er wel een verschil zit in temperatuur tussen het noorden en het zuiden van het land.

Adriatische Rivièra

Oxygen Lifestyle

238,00

Italiaanse meren

Bogogno Golf Resort

329,00
Alle golfreizen Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *